Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

PHSC KTX 07 színtelen matt 5 kg

PHSC KTX 07 színtelen matt 5 kg

Egyedülálló, tartós műgyanta védőfilm, matt kivitelű. 5 kg-os kiszerelésben

Egyszer s mindenkorra meg akar szabadulni a firkáktól?!

Gondját végképp elfelejtheti, ha tartós védelem őrködik a firkák ellen! Graffitik eltávolítása vegyszer nélkül, csupán nyomásos vízzel!

graffiti_no.jpgStabil, tartós egykomponensű poliuretán alapú védőfilm, amely matt és fényes változatban használható a felület típusától függően. Első sorban vakolatok megóvására lett kifejlesztve, mivel biztosítja a felületek megfelelő szellőzését. Bármilyen felületre (kő, tégla, beton, fém, fa) használhatja biztonsággal. Hosszú évekre garantálja a kezelt felületek egyszerű tisztíthatóságát a védőréteg sérülése nélkül.

A védett felületről 100 alkalommal garantált a tökéletes tisztítás!

Ár: 124 142 Ft / db
db

Ismertető

Az újfajta antigraffiti bevonat több éves kutatás eredménye. A graffiti festék eltávolítása a bevonat sérülése nélkül teszi lehetővé az alkalmazását.

A KTX 07 bevonat tökéletesen megvédi a pórusokat és hasadékokat a festékek, tinták és tollak okozta károsodásoktól. A bevonatot ecsettel, teddyhengerrel és szórópisztollyal egyaránt lehet felvinni a védendő bármilyen típusú feleületekre. További karbantartást nem igényel!

Főbb tulajdonságai:

  • tartós
  • ellen áll az időjárási körülményeknek
  • nagyfokú vegyszerállóság
  • átlátszó
  • matt vagy fényes bevonat és RAL színskála színeiben
  • véd plakátok és ragasztások ellen
  • könnyű eltávolíthatóság (elég vízzel alaposan lemosni)

Antigraffiti bevonat a PHSC cég hírnevét erősíti. Ők is tudják, és használja a legnagyobb építőipari cégek. Ennek felhasználását restaurátorok és építési felügyelők egyaránt ajánlják.  A KTX 07 bevonatot használják mind a magánbefektetők, az állami tulajdonú vállalatok és a helyi önkormányzatok.

A használat során ne feledkezzen meg a biztonságról, használjon védőszemüveget és védőkesztyűt!

Video