Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELEM

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Anti-Graffiti Bt. webshopjában történő vásárláskor szükséges néhány személyes adat megadása. Az adatokat bizalmasan kezeljük, a számlák kiállításához használjuk fel, illetve a megjelölt futárszolgálatnak szolgáltatjuk ki a szállítás miatt.

Az Anti-Graffiti Bt. fokozottan ügyel a vásárlók által megadott személyes adatok védelmére és az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el. Az általunk tárolt adatokat nem adjuk át más felhasználóknak. Ez alól kivételt képeznek a hatóságok és a futárszolgálatok. A fuvarozási szerződésüknek megfelelően e cégek szintén az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járnak el.

Az alábbi jogszabályokat betartva járunk el:

1995. évi CXIX. törvény a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről

1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során

2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker. tv.)

2008.  évi  XLVIII. törvény  –  a  gazdasági  reklámtevékenység  alapvető  feltételeiről  és egyes korlátairól (Grt.)

2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Új adatvédelmi törvény)

Az Anti-Graffiti Bt. webshopjában történő vásárláskor elfogadod, hogy az általad megadott személyes adatokat a fenti feltételeknek megfelelően felhasználjuk.

Tiszteletben tartva a vonatkozó jogszabályokat, csak abban az esetben küldünk részetekre hírlevelet vagy reklámüzenetet, ha ti beleegyezéseteket adjátok. Ha pedig már nem szeretnétek továbbra ilyen jellegű leveleket kapni, bármikor kérhetitek a szolgáltatás megszüntetését.

Az Anti-Graffiti Bt. oldalán található összes tartalom (szöveg, kép, grafika, szerkezet) az Anti-Graffiti Bt. kizárólagos tulajdonát képezi. Felhasználása a cég hozzájárulása nélkül szerzői jogok megsértését vonhatja maga után és jogi következményei lehetnek. Amihez nem kell hozzájárulás, az a webshop linkjének elhelyezése másik oldalon. Itt kifejezetten az egész oldalra kiterjedő link értendő, elemeket nem lehet kiragadni (képek, szövegek) és elhelyezni más felületen. Illetve kérjük, ne helyezzetek ki úgy linket más oldalra, ami a webáruházat egy másik oldal alegységeként jeleníti meg, illetve bármilyen módon hatással van az oldalunk tartalmára.

Tárhelyszolgáltató:

Fiberhost–Plus Kft. 4002 Debrecen, PF 266