Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Tevékenységeink

Cégünk az ANTI-GRAFFITI Bt. nevében felajánljuk segítségünket és együttműködésünket az Ön által képviselt vállalkozás szolgáltatásainak jobb és tökéletesebb kivitelezéséhez, illetve elvégzéséhez.

Tevékenységeink:

  • GRAFITIX és SCALP (francia) építőipari tisztító és állagmegóvó termékcsalád értékesítése
  • PHSC tartós graffiti elleni védőbevonat értékesítése
  • Utcai és beltéri felületeken lévő graffitik, falfirkák eltávolítása
  • Graffiti elleni megelőző védelem, impregnálás
  • Épület homlokzatok és burkolatok vegyszeres és homokfúvásos tisztítása
  • Felületvédelmek, hydrofobizálás
  • SOPPEC (francia) jelölő festékek értékesítése

download_(2).png

Társaságunk 1996-ban alapított, mely megalakulása óta folyamatosan bővül. Ez idő alatt számos megrendelőnk bizalmát és elismerését nyertük el épülettakarítás, falfirka eltávolítás és felületvédelem szolgáltatása során. A felhasznált vegyszereket korábban nem értékesítettük, mivel csak saját felhasználásra hoztuk be az országba.

A termékek iránt eddig kialakult nagy érdeklődésre és a piaci keresletre hivatkozva, 2003 májusától a francia GRAFITIX INDUSTRIES és a SCALP cég teljes termékskálájának (60 termékből álló komplex vegyszercsalád) kizárólagos forgalmazását kezdtük meg, amely a potencionális felhasználó partnereknek és magyarországi viszonteladóknak egy komplett épület-fenntartási programot kínál. 2017 tavaszától egy különlegesen egyedülálló graffiti elleni védőbevonattal jelentkezett a lengyel PHSC cég, melynek termékeit is elkezdtük használni illetve forgalmazni. Ezzel remélhetőleg megoldódnak a termékek hiánya okozta több éves problémák.

Minden tisztításra, váró felületre tökéletes megoldást biztosítanak a termékek!

2005 decemberétől a francia SOPPEC cég teljes termékskálájának (időre eltűnő jelölő festékek) kizárólagos forgalmazását indítottuk el.

A tisztítószerek könnyedén elbánnak minden fajta felületen lévő festékkel, falfirkával, árnyékokkal és a legmakacsabb szennyeződésekkel egyaránt.

Keressen bennünket és kérjen több információt!

törzsvásárlói_kártya_1.jpg

LYONESS TERMÉKPARTNER - Legyen a törzsvásárlónk!