Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Graffiti eltávolítás vakolatról

szerk1.jpg
A színezett vakolat az egyik legproblémásabb felület a graffiti eltávolítás tekintetében. Nagyon porózus és lágy szerkezetű anyag, mely itatósként szívja magába a folyadékokat, többek között a ráfújt festékeket.

Még nagyobb oda figyelést érdemel, ha a vakolat ha vékony, néhány milliméter vastagságú, amit hőszigetelésekre visznek fel.

Ilyen esetekben a nyomásos vízzel való tisztításkor óvatosan kell eljárni, annak megfelelő csökkentésével. Még ebben az esetben is előfordulhat, hogy szemcsék válnak ki a vakolatból, és még nem tettünk említést a színezék kioldásáról.

Ui: A társasház átadása előtti napokban egy ki nem fizetett bosszús vállalkozó művét rövid idő alatt eltüntettük, így az épület átadási határideje nem csúszott.

Hasonló problémával küzd?

Hívjon bennünket, hogy mind termékkel, mind szaktanácsadással segíteni tudjunk. A fenti fotósorozat ilyen problémás felület graffiti mentesítéséről tájékoztat. A vakolatra festett firkákat első lépésben a GRAFITIX termékek közül a legkíméletesebb GRAFISOLV oldószerrel beecseteljük úgy, hogy a lehető legtöbbet szívja fel a felület.


Néhány perc behatás idő elteltével körömkefével enyhén körkörösen átkeféljük. Ezzel a festéket megfelelően fellazítva kiválthatjuk az erős vízsugár használatát.

Ezután következhet a nyomásos vízzel való le illetve kimosás a vakolatról. A vízsugarat folyamatosan alulról felfelé haladva, átfedéssel mozgatva távolítjuk el a fellazított firkákat.