Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Alumínium tisztítás

Rövid idő alatt meglepő eredmény!

Korábban problémát jelentett ha alumínium felületeket kellett megtisztítanunk az évek alatt rárakódott oxid és piszokrétegektől. Óriási terhet vett le a vállunkról a SCALP francia cég, mióta megkeresett bennünket és felajánlotta termékeit használatra. Közel nyolc év tapasztalata és a vegyszerek kiválósága segíti munkánkat és vásárlóinkat egyaránt. Törekszünk arra, hogy a lehető legtöbb hasznos információval lássuk el ügyfeleinket.

Nyers alumínium tisztítása

Amennyiben “nyers” alumínium felületeket akar megtisztítani a különböző szennyeződésektől, elég csak felvinni ecsettel vagy szórással a DEROX BAT 84 felülettisztító folyadékot, hogy azonnal lássa a hatást. Néhány másodperc elegendő, hogy a vegyszer kifejtse hatóerejét és látható eredményt produkáljon. Az érintkezést követően fehér színű habzásnak indul az oxidréteg.

A reakciót követően lazítsa fel könnyedén a pezsgést, majd azonnal bő vízzel mossa le a kezelt felületet. A látvány önmagáért beszél!

szerk20.jpg

Azonnal csillogó, ezüstös színű felület bizonyítja a tisztítás tökéletességét és az Ön munkáját. Egyszerre csak kisebb felületeket kezeljen és lépésről lépésre ismételje meg a folyamatot a felület teljes megtisztításáig. A DEROX BAT 84 vegyszer hasonlóan gyorsan hat egyéb színes fémekre, (réz, bronz) kültéri szobrokra és emlékművekre.

Amennyiben üvegfelület van a tisztítandó területen abban az esetben az üveget a munka megkezdése előtt bőven vizezze be, illetve a munka befejeztével vízzel mossa le. A vegyszer töményen ne kerüljön az üvegfelületre, mert tartósan érintkezve vele, sérülést okoz!

Eloxált alumínium tisztítása

Egy másik típus az eloxált vagy passzív alumínium. Az évek folyamán az eloxált felületek elvesztik fényüket és egyetlen csúnya matt réteg jelenik meg rajtuk. Később a lerakódások fehér, porszerű krátereket alkotnak (leginkább az éleken), melyek száma napról napra növekszik. Az eloxált alumínium sólerakódásoktól való tisztítása annál inkább is szükséges, mivel a lerakódott sók elektrokémiai úton képesek megbontani a passzivált réteget és ezt maradandóan károsítják.
Ezek tisztítására lett kifejlesztve az ALUMINIUM tisztító folyadék, mely eltávolítja a zsíros piszkot és karbantartja az eloxált felületet.

A felületet kenje át a tisztító vegyszerrel majd puha kefével lazítsa fel a szennyeződéseket, végül bő vízzel alaposan mossa le. A tisztítást követően vigyen fel a felületre ALUMINIUM LUSTRANT önfényező viaszgyantát. Az így kezelt eloxált alumínium felület ismét a régi pompájában ragyog.

A használat során ne feledkezzen meg a biztonságról, használjon védőszemüveget és védőkesztyűt!

Érdekesség

Néhány éve egy különleges felkérést kaptunk. Az egyik gépkocsigyártótól kaptunk egy alumínium hengerfejet, melyet kint a szabadban tároltak többi társával együtt. A közelben csiszolásokat (köszörüléseket) végeztek vasszerkezeteken, melynek szikrái beleégtek az egymásra rakott hengerfejekbe, melyeket még az időjárás (esők) is károsított. Az ezüstös színű alumínium sötétbarna, rozsdás hatású hulladékká vált.

hengerfej_01-300x224.jpg

hengerfej_02-300x224.jpg

A DEROX BAT 84 vegyszer segítségével 5 percen belül eltüntettük a rozsdás beégéseket és a fotókon látható eredményt produkáltuk. A látvány lenyűgöző volt.

aluminium.jpg lustrant_alu.jpg derox_bat_84.jpg

Hasonló problémával küzd? Hívjon bennünket, hogy mind termékkel, mind szaktanácsadással segíteni tudjunk.