Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Felülettisztítás

Homlokzat tisztítás


Tájékoztató a felületi tisztítási tevékenységről:


bajvivo_u_44.jpg

Sokrétű vegyszereinknek, hideg- és melegvizes magasnyomású berendezéseinknek köszönhetően az épületek homlokzatát és az erősen szennyezett járófelületeit tökéletesen meg tudjuk tisztítani az időjárás és a különböző szennyeződések (korom, rozsda, egyéb) okozta foltoktól és elváltozásoktól a felület roncsolása nélkül.

A mélyebb rétegekből is biztonságosan el lehet távolítani az évek alatt lerakódott durva szennyeződéseket. Az ilyen módon megtisztított felület ismételten visszanyeri régi állagát és színét.

Bármilyen típusú felületet (márvány, homokkő, műkő, beton, tégla, kerámia) megszabadítanak a leülepedett és átitatódott piszoktól a GRAFITIX és SCALP vegyszerek, nehéz fizikai munka ráfordítása nélkül.

Tájékoztató a víztaszító felületkezelésről:


felulettisztitas.jpg

A GRAFITIX víztaszító vegyszerekkel kezelt felületek jobban ellenállnak a külső környezeti behatásoknak, tisztításuk egyszerűbb és hatékonyabb, mint a kezeletlen felületeké. A felületek mélyebb rétegeibe behatolva növeli a víztaszítást, nem csökkentve annak lég- és páraátengedő képességét.
Gátat vet a hidrometrikai vezetőképességnek és ezáltal javítja az épületek hőszigetelését. Jelentősen csökkenti az ismételt fagyás-olvadás ciklusok eróziós hatását a felületekre. Meggátolja a víz átszivárgását a szerkezeti beton mélyebb rétegeibe, így megakadályozza a beton repedezéseit illetve a vasbeton szerkezetek oxidációját.
A gombaölő hatóanyagok megakadályozzák a penész, moha, zuzmó és más mikro-organizmusok elszaporodását. A felület eredeti jellege nem változik meg.


Problémája megoldásában az ANTI-GRAFFITI BT. segíti Önt a legmegfelelőbb vegyszer kiválasztásában és a 25 év alatt megszerzett tapasztalatával, mind vásárlásában mind a megrendelt munka elvégzésében.

GALÉRIA