Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Vastag festékréteg eltávolítása kőfelületről

Vastag festékréteg eltávolítása kőfelületről

Munkálataink során az eltávolítandó festék vastagsága különböző volt, rétegenként változó, ami azt jelenti, hogy nem lehet rutinból megoldani a feladatot.Rutinból nem, de egy tökéletesen működő segítővel, aki mindig tudja, hogy meddig kell a festékrétegeken átivódni, mégis könnyű a megoldás. Nem csigázzuk tovább az érdeklődést, bevalljuk az igazságot.

SCALP SCALPEX NW a tökéletes megoldás!

Az oldószer, géles állapotban kapható – felhasználástól függően, ahogy a felület kívánja a tisztítást. A gél sűrű, tapadós állagú, lemosni csak magasnyomásos vízzel lehet. Ebből adódik, hogy erősen koncentrálódik a szennyezett felületre.

Amennyiben nem függőleges felületet kell megtisztítanunk abban az esetben sincs semmi gond, mivel a mosáskor keletkező pangó víz nem áztatja fel a SCALPEX NW-vel kezelt területet.

Az elmúlt évben kaptunk megbízást egy irodaház díszburkolatának megtisztítására. Az épület vakolásakor és festésekor a munkások nem jártak el kellő gondossággal, amikor is a színezett vakolat egy része a díszburkolaton fejezte be pályafutását, és ott is kötött meg véglegesen. Ezzel még nincs vége. Hab a tortán, hogy a lábazati téglát fugázó anyag is csatlakozott a szennyeződés méretéhez és mennyiségéhez.

Az építésvezető próbálkozott különböző eltávolításokkal, de reménytelenül.

Ijesztő volt a látvány!

díszburkolat_02.jpg díszburkolat_16.jpg díszburkolat_19.jpg

Egy gyors próbatisztítást végeztünk az említett SCALPEX NW vegyszerrel, és a felület önmagáért beszélt. Természetesen az egész épület körül a látvány hasonló volt, de ez már múlt idő!

Hála a SCALPEX NW-nek!

Ui: A teljes díszburkolat cseréje anyaggal, munkadíjjal együtt meghaladta volna a 800 000,-Ft-ot, ezzel szemben a tisztítás költsége elenyésző 150 000,-Ft volt.

Hasonló problémával küzd? Hívjon bennünket, hogy mind termékkel, mind szaktanácsadással segíteni tudjunk.

Többrétegű kétkomponensű vakolatfesték eltávolítása gipszfelületről

Egy hónapja felkértek bennünket egy villaépület homlokzatán lévő kétkomponensű vakolatfesték eltávolítására. A próba jól sikerült, kiválasztottuk a megfelelő vegyszereket. A munka elkezdése után jött a fekete leves! Az utcai homlokzaton nagy mennyiségű díszítő elem volt, csak éppen nem lehetett látni, hogy mit alkotnak, hogyan néznek ki.

izsó_u._033.jpg i249-300x225.jpg

Óvatosan, lépésről lépésre haladva “csomagoltuk ki a díszeket. Scalpex NW vegyszerrel többször kellett átkenni, beitatni a rétegeket, majd forró nyomásos vízzel lemosni a felpuhult maradványokat. Végezetül ECO-gél, 24 órás behatásidő elteltével hozta meg a végső eredményt, ami csodálatos látványt nyújtott.

Ui: a díszek tényleg az épület ékköveivé váltak, büszkén mutogatva az utókornak.

Hasonló problémával küzd? Hívjon bennünket, hogy mind termékkel, mind szaktanácsadással segíteni tudjunk.