Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Graffiti eltávolítás

Milyen felületről szeretné eltávolítani a graffitiket gyorsan és egyszerűen?


Sajnos hazánkban, mint a világ minden nagyvárosában ismert és elterjedt divatjelenség az egyre jobban terjedő, épületeket, kültéri szobrokat és más egyéb felületeket elcsúfító, szennyező falfirkák. Szerencsére ma már az eltávolítás többféle módszerrel is megoldható, és talán ennél is fontosabb, hogy a megelőzésre is van már mód.

Nagy bosszúság – de hogyan álljunk neki az eltávolításnak? Amennyiben a festék nem lépett vegyi reakcióba a hordozó felülettel, úgy az maradandó elváltozás nélkül nyomtalanul eltávolítható radikális oldószerek nélkül is. De ez elég ritka a falfirkáknál.

Próbálkozzunk-e valamilyen oldószerrel, bízva abban, hogy a kéznél lévő anyagok megoldják a problémát és megkímélik a pénztárcánk? Próbálkozni végül is lehet, de nem érdemes. A „festékoldó szerek” ugyanis úgy működnek, hogy a feloldott festéket szétterítik a felületen, ezzel elősegítik minél jobb felszívódásukat a résekbe, kapillárisokba. Vagyis ezzel a módszerrel akaratlanul is a graffitisek munkáját folytatjuk…

lehel_aluljaro_0091.jpg

Ehhez még hozzá kell tenni, hogy minél porózusabb, nyitottabb pólusú a felület, annál mélyebbre képes hatolni benne a graffiti. A graffiti elleni vegyszerek éppen abban különböznek a többi oldószertől, hogy megfelelő kezeléssel a legmélyebb rétegekből is kioldják a festéket, mintegy a felszínre húzva azt.

Ha valaki időt szán arra, hogy megismerje a grafiti-eltávolítók választékát, akkor szinte minden felületet képes az utólag felvitt festéktől megszabadítani.

cibakhaza_04.jpg konyvtar_02.jpg madarasz_02.jpg
Graffiti eltávolítás vakolatról Graffiti eltávolítás kőről Graffiti eltávolítás tégláról

Lehet az fal, szobor, műemlék, márvány, homokkő, üveg, fa csempe, fém, plexi, vagy más anyag, a firka eltávolítása ma már nem okozhat gondot. A vegyszerek, amelyek lehetnek vizes oldatban, vagy szerves oldószerben oldottak, gél, folyadék, vagy spray kiszerelésben biológiailag lebomlanak, mégis könnyedén és gyorsan elbánnak bármely felületen lévő festékkel, falfirkával, „árnyékkal” és a legmakacsabb szennyeződésekkel egyaránt.

domus_148.jpg kinizsi_01.jpg ford_01.jpg
Graffiti eltávolítás műkőről Filctoll firkák eltávolítása márványról Filctoll firkák eltávolítása gépkocsi fényezésről

A tisztítandó felületet az erre a célra kifejlesztett francia SCALP vegyszerekkel kezeljük. Amennyiben a festék nem lépett vegyi reakcióba a hordozó felülettel, úgy az, maradandó elváltozás nélkül, nyomtalanul eltávolítható. A mélyebb rétegekből az eltávolítás magasnyomású berendezés segítségével történik.
A vegyszerek széles választéka segíti Önt a hathatós és gyors graffiti és festék eltávolításában.

A tisztítás a porózus falfelületbe behatolt festéket megfelelő kezeléssel a legmélyebb rétegekből is biztonsággal kioldja és a hátra maradt árnyékokat is, megsemmisíti. A felhasznált vegyszerek sokoldalúságára jellemző, hogy – megfelelő szakértelemmel párosulva – szinte minden felületet képesek az utólag felvitt festéktől megszabadítani. Így nem okoz gondot a szennyeződések falról, márványról, homokkőről, szobrokról, üvegről, fáról, csempéről, fémről, plexiről, stb. történő eltávolítása.

Problémás alapok lehetnek a vakolatok, ezen belül az elhanyagolt, salétromos omladozó vakolat burkolatok. Festett felületekről való graffiti eltávolítás során az alapfesték is károsodhat, ezért utólagos festékjavítás szükséges.

Problémája megoldásában az ANTI-GRAFFITI BT. segíti Önt a legmegfelelőbb vegyszer kiválasztásában és az elmúlt 24  év alatt megszerzett tapasztalatával, mind vásárlásában mind a megrendelt munka elvégzésében.