Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Filctoll firkák eltávolítása gépkocsiról

A graffitik eltüntetése közül a filctollal okozott nyomok a legproblémásabbak. A filctoll tintája a legmélyebbre tud hatolni a festett és műanyag felületekbe és örökre beisszák magukba. Nincs az az oldószer amelyik egyből eltünteti minden nyom nélkül. A legtöbb helyen a fővárosban a filcek utáni nyomok mindenütt láthatóak! A járművek karosszériái sem kivételek!

Bosszantó, de van megoldás!
A SCALP francia cég az egyetlen, amelyik készít erre a problémára megoldást! Számos gépjármű (személy, teher és lakóbusz) megfordult cégünknél hasonló gondokkal. Látszólag egyszerűnek tűnik a tisztítás annak aki fel van fegyverkezve SCALP vegyszerekkel. A megoldás több lépcsős és nagy gondosságot igénylő feladat. Első lépésként a filtoll tintáját a feleület tetejéről kell úgy eltávolítani, hogy közben a fellazított tust ne kenjük vissza a tiszta részekre.
A rongyra minimális ANTI-GRAFFITI 50 vegyszert itatunk fel, majd óvatosan csak a vonalakat újjal töröljük le, mindig újabb tiszta fogást véve. Az ily módon eltávolított erősebb nyomokat ismételten áttöröljük tiszta oldószeres ronggyal.
szerk6.jpg

Ezután következhet a csoda!

SCALPNET EDJ-28 zselével vastagon bekenjük a még látható árnyékokat. Rövid idő elteltével szabad szemmel is látható, hogy fokozatosan halványodik majd teljesen eltűnik az összes árnyék. Végül vizes szivaccsal áttöröljük a teljes kezelt felületet. A gépjármű ismét régi fényében pompázik!

Ui: Számtalan zokogó ügyfelünk arcára varázsoltunk megelégedett hálás mosolyt!

Hasonló problémával küzd? Hívjon bennünket, hogy mind termékkel, mind szaktanácsadással segíteni tudjunk.