Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Graffiti ellenes bevonat

Tájékoztató a graffiti elleni védőbevonat használatáról:

002.jpgIgen fontos szempontnak tartjuk a falfirkák eltávolítása mellett
a megelőző felületkezelést.
A még ép, vagy a graffititől megtisztított felületet speciális impregnáló szerrel kezeljük.
Igaz, hogy városaink épületein nem nagyon látszik a változás nyoma, de az egyre szaporodó graffiti védelemmel ellátott felületek állják a sarat, és hosszú évekre biztosítják a homlokzatok könnyű és gyors tisztán tartását.
GRAFITIX, SCALP kétkomponensű védőrétegek és a PHSC CHEMICALS egykomponensű védőbevonatok teljes biztonsággal megvédik a kezelt felületeket. A gyanta és keményítő összekeverése a felhasználáskor történik, melyet 2 órán belül kell felhordani a felületre. A védőfilm a felvitelétől számított 72 óra eltelte után nyújt teljes védelmet a firkák ellen. A tulajdonságai minden további nap elteltével erősödnek.
Büszkén jelenthetjük, hogy minden típusú felületre van megbízható megoldás!

new-icon.jpgPHSC KTX 07 = A XXI. század biztos és tartós graffiti elleni védelme


graffiti_ellenes_bevonat.jpg
A graffiti elleni impregnálószer alig észrevehető, (tapintásra finomabb felület érezhető) felülethez igazítható fényű, színű, tapadós, vékony filmszerű bevonat, mely a felületet lezárja, ezáltal pedig megakadályozza a károsító anyagok és az esővíz (festékszemcsék, szórófestékek, korom) behatolását az alapfelületbe. Így nem változtatja meg a felület esztétikai megjelenését, a fal, a vakolat szellőzését, légáteresztő képességét kis mértékben csökkenti.
Megakadályozza az alapfestékkel, illetve a műanyagokkal történő vegyi reakció kialakulását. Ezáltal a szer rendkívüli módon megkönnyíti a falfirkák újbóli eltávolítását. Az impregnálószer bármikor átfesthető, bármilyen felületre jól alkalmazható.
A graffiti elleni impregnálószert az alaposan letisztított, száraz
felületre egy rétegben hordjuk fel.
Az ily módon kezelt felületekről lényegesen egyszerűbben és kevesebb költséggel távolíthatók el a későbbiekben a falfirkák és az egyéb szennyeződések. A friss falfirkákat, nagynyomású vízzel lehet maradéktalanul eltávolítani.
A védőbevonattal ellátott felületre plakátot, hírdetéseket, ragasztószalagokat nem lehet felhelyezni mivel azok nem tapadnak meg a felületeken! Így mindig tiszta és szép felületeket lehet biztosítani!

A védőrétegeknél nem kell ismételten javítani a réteget, mivel hosszú időn keresztül tartós bevonatot képez, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak, napsugárzás és egyéb vegyi behatásoknak.
A védőfilmekre 3 év garanciát vállalunk, melyek akár 100 tisztítást is elviselnek maradandó elváltozás nélkül.

Újdonság! Magyarországon először!

logo_ags_new.jpg

GALÉRIA