Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Rólunk

reklám_új.jpg download_(2).png

Az Anti-Graffiti vállalkozásunkat 1996-ban alapítottuk azzal a tudattal, hogy tegyünk valamit városaink szépségéért, tiszta látképéért és környezetünk megóvásáért. Már akkor tudtuk, hogy keményfába vágjuk fejszénket, de az igyekezetünk és a tökéletességre való törekvésünk mára meghozta gyümölcsét. Igaz, hogy városaink épületein nem nagyon látszik a változás nyoma, de az egyre szaporodó graffiti védelemmel ellátott felületek állják a sarat, és hosszú évekre biztosítják a homlokzatok könnyű és gyors tisztán tartását.

"Megoldást nyújtunk a problémára!"

Szolgáltatásaink:

GRAFITIXSCALP és PHSC vegyszerek kis- és nagykereskedelme

SOPPEC jelzőfestékek kis- és nagykereskedelme

• Graffiti eltávolítás

• Graffiti elleni tartós védelem

• Homlokzat- és burkolattisztítás

• Felületvédelem, hidrofobizálás

  szlovák_kultúra_050.jpg soroksári_út_07.jpg alumínium_tisztítás_11.jpg

A graffitiket, firkákat bármilyen felületről gyorsan és hatékonyan távolítjuk el GRAFITIX és SCALP vegyszerek segítségével. Porózus felületek tisztításánál nyomásos víz, míg a simáknál rongy a segítő, a firka eltüntetésében.

A graffiti elleni védelem a legfontosabb feladatunk. A megtisztított vagy még ép homlokzatot tartós, kétkomponensű védőfilmmel látjuk el, mely ellenáll az időjárási körülményeknek, különféle szennyeződéseknek és természetesen a firkáknak. Könnyedén, egyszerűen és pénzkímélően lehet a védőrétegről eltüntetni a firkákat oly módon, hogy a védelem nem sérül, hosszú éveken át, biztosítja feladatát. Az általunk végzett graffiti elleni védelemre 3 év garanciát adunk!


A francia GRAFITIX Industries és SCALP cégek teljes termékskálájának (60 termékből álló komplex vegyszercsalád) kizárólagos forgalmazását végezzük, amely a potencionális felhasználó partnereknek és magyarországi viszonteladóknak egy komplett épület-fenntartási programot kínál.

A termékek között megtalálhatóak:

graffiti- és festék eltávolítók, védőfilmek-, védőfestékek-, védőlakkok, árnyékeltávolító, festékalapozók, homlokzat- és felülettisztítók, alumíniumtisztítók, moha-, gombaeltávolító, hidrofobizálók, ásványosító.

készlet.jpg

Ügyfeleink számára mindazt a tudást és tapasztalatot igyekszünk átadni, amit az elmúlt 18 év munkája során megszereztünk. Büszkén állítjuk, hogy az általunk használt és forgalmazott termékek egyszerűvé és könnyebbé teszik az Önök munkáját, természetesen a technológia betartása mellett. A vegyszerek villámgyorsan és hatékonyan teljesítik azt, amit elvár tőlük.


A francia SOPPEC cég - európai vezető az aeroszolos jelzésben és a szakmai referenciában. A sokszínű, extrém világító, időre eltűnő jelzőfestékek bárki számára leegyszerűsítik a biztonságos és jól látható jelzések felvitelét. Bármilyen időjárási körülmények között, bármilyen felületre, gyorsan és megbízhatóan használhatóak.

festékek.jpg

Felhasználási területek: munkaterület, úthiba, baleset, sportesemények, versenyek, fakitermelés, útjelzés, figyelemfelkeltés, biztonság, raktárak, kiárusítások, mérnöki munkák, reklám.

"Megoldást kínálunk a problémára"
törzsvásárlói_kártya_1.jpg
myWORLD TERMÉKPARTNER - Legyen a törzsvásárlónk!  Önnek ez pénzvisszatéritést ér!