Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Graffiti eltávolítás műkőről

A feladat óriási, a kihívás még nagyobb!

XIII. Róbert Károly krt. és Lehel út kereszteződés alatti 1500 nm műkőburkolat graffiti mentesítése, több rétegű különböző festékekkel telefújt és filctollakkal telefirkált felület tisztára mosása és ismételt visszaadása a rendeltetés szerű gyalogos forgalomnak.

Nagyítóval kellett keresni össze nem szennyezett területet.

Az aluljáró sötét és félelmetes, a lámpák fénye tompa és sejtelmes volt. Csak a bátrabbak merészkedtek le a sötétség beállta után.

Itt örülhettünk igazán annak, hogy a GRAFITIX ilyen sokféle oldószert állít elő, hiszen a teljes palettára szükségünk volt a tisztításhoz.

A munkálatokat csak éjszaka végezhettük, amikor a forgalom már alább hagyott, így nem háborítva az arra közlekedőket. A rétegeket egyenként kellett lehámozni, mivel a felhasznált festékek különbözőek voltak, amikor viszont eltüntek akkor váltak láthatóvá a filctollakkal okozott komoly sérülések.

Természetesen ez a firka mennyiség a hosszú évek alatt fokozatosan csak rakódott és rakódott, míg nem a Főváros megelégelte és megbízott bennünket a varázslatra.

szerk4.jpg

Igen, varázslatra!

400 kg oldószer, több köbméter forróvíz és 200 kg védőfilm került felhasználásra. 10 éjszaka alatt varázsoltuk újjá a teljes aluljárót, ami azóta is csillogó, a lámpák fénye sziporkázik a tükröződő védett falakról.

Felhasznált anyagok: AP gél, Batiment gél, Batiment folyékony, ECO gél, Anti-graffiti, Biograf, Décolorant árnyékeltávolító, Grafisolv, Grafi-vert, Cerame (mind a filc és festék eltávolítására), Primaire ROC, Vernis ROC (tartós védőfilmek)


Ui: Erre a munkánkra vagyunk a legbüszkébbek! (Talán jogosan?) Nincs lehetetlen.

Hasonló problémával küzd?

Hívjon bennünket, hogy mind termékkel, mind szaktanácsadással segíteni tudjunk.