Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Filctoll firkák eltávolítása márványról

A graffitik eltüntetése közül a filctollal okozott nyomok a legproblémásabbak. A filctoll tintája a legmélyebbre tud hatolni a legkeményebb gránitba, márványba és a festett és műanyag felületek örökre beisszák magukba. Nincs az az oldószer, amelyik egyből eltünteti minden nyom nélkül.
A legtöbb helyen a fővárosban a filcek utáni nyomok mindenütt láthatóak!

Van megoldás!
A GRAFITIX Industries cég az egyetlen amelyik készít erre a problémára megoldást! Első lépésben a festett firkát kentük be GRAFISOLV oldószerrel, majd néhány perc után ronggyal letöröltük a fellazult festéket. A filctoll nyomokra GRAFI-VERT vegyszert ecseteltünk melyet szintén ronggyal pár perc után letöröltünk. A felület tetejéről a sötétebb festékanyag eltünt de a márványban a fent említettek szerint még erősen láthatóak voltak a sötét pigmentek.
Megpróbáltuk csiszolással eltüntetni az árnyékokat, de hiába, a színe nem változott.
szerk5.jpg
Ezután késő délután próba képpen vastagon bekentük SCALPNET EDJ-28 árnyékeltávolítóval a firkákat. Másnap délelőtt az üzlet dolgozói újongva telefonáltak, hogy minden eltűnt, nem látszik nyoma sem az egésznek.

A teljes felület átmosása után tartós védőbevonatot vittünk fel, amelyet később már az üzletben dolgozók is tisztán tudnak tartani az ott hagyott spray oldószerekkel.

Ui: A probléma örökre, végérvényesen megoldódott!
Hasonló problémával küzd? Hívjon bennünket, hogy mind termékkel, mind szaktanácsadással segíteni tudjunk.