Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

ECO-gél 6 kg

ECO-gél 6 kg

Szerves oldószer mentes festékeltávolító.

A kitartó, de eredményes festékeltávolító!

Alkalmas festékek, lakkok, politúrák eltávolítására, kő, tégla, kerémia, üveg, vas és különböző műanyag (próbatisztítás előtte szükséges) felületekről.

A szerves oldószereket tartalmazó termékekkel ellentétben, melyek átitatják, felpuhítják az eltávolítandó réteget, az ECO-gél kémiailag reagál a festék anyagával, és ezt vízben oldható végtermékekre bontja le.

Mérsékelten illékony, így hatását órákon keresztül is kifejtheti (akár egész éjszakán keresztül is ha szükséges). Vízben oldható, ezért alkalmazása közben nem szabadulnak fel káros gőzök. A termék így alkalmazható, zárt, nem szellőzött helyiségekben is.

Ha elegendő vastag rétegben alkalmazza, egyszerre több festékréteget is eltávolíthat.

Ár: 24 548 Ft / db
db

Ismertető

szentlélek_tér_127.jpg szentlélek_tér_139.jpg
A vegyszer felvihető forró felületekre (napsugárzásnak kitett felületek), kis mértékben párolog, ezért hatását a festékek és lakkok teljes lebontásáig fejti ki.

Az oldószerből szintetikus ecsettel bő mennyiségben vigyen fel a kezelendő felületre. Hagyja, hogy a termék az eltávolítandó festéket teljesen lebontsa. A gél száradása után vízpermet szórásával ismételten aktiválható. A fellazított festékréteg lekaparható vagy nyomásos vízzel lemosható.

Bővebb információt regisztrálás után olvashat a termékek használati leírásaiban.

A használat során soha ne feledkezzen meg a biztonságról, használjon védőszemüveget és védőkesztyűt!

Video