Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Scalp Anti-Graffiti 50 20 liter

Scalp Anti-Graffiti 50 20 liter

Igényelt mennyiség lehetséges

Kényes felületek tisztítására. (Folyadék formájában)

Az oldószer a kényes és falfirkák ellen védett felületek tisztítására lett kifejlesztve. Alkalmas falfirkák eltávolítására homlokzati és falfestékekről, gépkocsi karosszériáról, fafelületekről és egyes műanyag-felületekről, stb.

Az oldószer hatóanyaga lassan és fokozatosan lazítja fel a firka festékanyagát, ezért a folyamatot a felhasználó bármely pillanatban leállíthatja, ezáltal is védve az eredeti felületet.

A színes firkák eltávolítása műanyag és falfelületekről mindenképp nagyon kényes operáció. A firkára progresszíven kell hatni, és jól kell eltalálni az oldás befejezésének a pillanatát, lemosni a feloldott festéket, hogy ne tegyen kárt a felületben. Ha a firkát teljes egészében eltávolítaná, úgy ajánljuk, hogy az adott felületen kísérletezzen a firka kis részének eltávolításával és a próbák eredménye alapján, válassza ki a legmegfelelőbb eljárást.

A próbát a következő módon végezze el. Tegyen a rongyra SCALP ANTI-GRAFFITI 50 oldószert, majd a firka kis részét mindaddig dörzsölje, amíg a firka teljesen el nem tűnik. Közben győződjön meg arról, hogy az eredeti felület sértetlen maradt.

Az edényzetből mindig annyi mennyiségű oldószert töltsön ki egy külön edénybe, amennyi éppen az adott firkák eltávolításához szükséges.

A megmaradt vagy a használt vegyszert sose öntse vissza a gyári edényzetbe, mert a reakció tönkreteszi a még tiszta oldószert!

Ár: 215 900 Ft / db
db

Ismertető

   

Video