Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Scalpex Aqua 15 20 kg

Scalpex Aqua 15 20 kg

Hatékony festékeltávolítószer

Régi festékek és vakolatok eltávolítása szintetikus diszperzióval kötőanyag a homlokzatoktól a mészvakolat kohéziós aljzatáig, természetes és műkő, szürke falazat stb.

Nagyon hatékony, nem gyúlékony, új generációs vízalapú gélfesték-eltávolító.Diklór-metán, paraffin, N-metil-pirrolidon mentes, nincs szükség öblítésre.

1-2 mm vastagságban alkalmazzuk a réteget azon a felületen, amelyről el akarja távolítani a régi réteget, felületkezelés. Soha ne alkalmazza a terméket nedves felületen.

Hagyja hatni, amíg a festék megpuhul (a természettől és a festék vastagságától függően több óra), hogy a termék teljes vastagságában behatoljon a festékbe. Ajánljuk délután vigye fel a felületre, hagyja hatni éjszaka és másnap reggel lekaparni.

Távolítsa el a fellazult réteget egy spatulával vagy más eszközzel. A felületet nem szükséges vízzel öblíteni.A régi festék kaparása után azonnal felvihető új festék.

Vastag vagy többrétegű bevonatok esetén addig ismételje, amíg a festékek és vakolatok teljesen eltávolításra nem kerülnek a felszínről.

Ár: 198 628 Ft / db
db

Ismertető

A használat során soha ne feledkezzen meg a biztonságról, használjon védőszemüveget és védőkesztyűt!