Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Scalpex NW 20 kg

Scalpex NW 20 kg

Igény szerinti mennyiség lehetséges

Közvetlenül és gyorsan hat, időt spórolhat a használatával.

Professzionális festékeltávolító termék, mely elsősorban homlokzatfestékek eltávolítására -vakolatokról, plasztikus (durva) vakolatokról, betonról, kőfelületekről, padló-, fa- és fémfelületekről, stb, alkalmas.

A termék nem tartalmaz savas kémhatású összetevőket, nátrium sem kálium tartalmú vegyületeket. Káros hatása az építőiparban leggyakrabban használt anyagokra nem ismert, azonban szintetikus alapon gyártott anyagokat károsíthat.

Nagyon fontos, hogy a felületről, melyről éppen eltávolította a régi festékréteget, alaposan mossa le a SCALPEX NW oldószert úgy, hogy a kezelt felületen semmi oldószer ne maradjon. Az oldószer után maradó nyomok feloldhatnák a felületre felvitt új festékréteget. Az oldószer az öblítéshez használt vízzel emulziót alkot, ezért elegendő a felület hideg vízzel (ha lehet, nyomás alatt) való öblítése.

Az edényzetből mindig annyi mennyiségű oldószert töltsön ki egy külön edénybe, amennyi éppen az adott firkák eltávolításához szükséges.

A megmaradt vagy a használt vegyszert sose öntse vissza a gyári edényzetbe, mert a reakció tönkreteszi a még tiszta oldószert!

Ár: 198 628 Ft / db
db

Ismertető

domoszló_06.jpg domoszló_09.jpg

A használat során ne feledkezzen meg a biztonságról, használjon védőszemüveget és védőkesztyűt!

Video