Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Scalpnet Peeling 5 kg

Scalpnet Peeling 5 kg

Elasztikus tisztító paszta, szennyezett felületek víz nélküli tisztításához! Időt és energiát takarít meg Önnek!

A SCALPNET PEELING elasztikus tisztító paszta, szagtalan, ammónia mentes tisztítószer. Alkalmas az épületek belső felületeinek piszoktól, portól és koromtól szennyezett (lehámló, lehúzható tisztítószer) lerakódásainak tisztítására a következő típusú felületekről: tégláról, kerámiáról, homokkőről, gránitról, kvarcot tartalmazó egyéb ásványi felületekről. Minden olyan felület tisztítására alkalmas melyet az üzletekben kapható tisztítószerek nem vagy nyom nélkül távolítanak el.

A termék dörzsölés nélkül hat – mechanikai módon nem károsítja és nem koptatja a felületet.

Óriási előnye, hogy száraz tisztításra alkalmas, víz nélkül. Minden olyan felületre alkalmas ahol a szennyeződések a nedvességgel kerülnek a felületekbe. A piszok a száradás után a SCALPNET PEELING filmmel együtt lehámozható, lehúzható. Ideális belső kiállító termekre, múzeumok, templomok tisztítására.

Felülettől függően használja a terméket koncentrált formában. Ügyeljen arra, hogy a termék csak a tisztításhoz feltétlenül szükséges ideig hasson a felületre – ezért a termék hatásidejét és koncentrációját próbatisztítással határozza meg és munka közben folyamatosan ellenőrizze.

Az edényzetből mindig annyi mennyiségű tisztítószert töltsön ki egy külön edénybe, amennyi éppen az adott szennyeződés eltávolításához szükséges.

A megmaradt vagy a használt vegyszert sose öntse vissza a gyári edényzetbe, mert a reakció tönkreteszi a még tiszta oldószert!

Ár: 64 390 Ft / db
db

Ismertető

scalpnet_peeling_tisztítás.jpg