Anti Graffiti - graffiti eltávolítás

Kosár:

0 termék - 0 Ft
Nincs termék a kosarában.

Vernis ROC színtelen szatén 5 kg

Vernis ROC színtelen szatén 5 kg

Tartós műgyanta védőlakk. 5 kg-os kiszerelésben

Európa egyik legbiztonságosabb és legtartósabb védőfilmje!

Gondját végképp elfelejtheti, ha ez őrködik a firkák ellen!

graffiti_no.jpg

Kétkomponensű poliuretán alapú műgyanta, színtelen védőlakk fényes és szatén kivitelben válaszható. Erősen igénybe vett felületek (épületen kívül, belül) védelmére és tisztántartására alkalmazható. Egyszer kell a megvédendő felületre felvinni, hogy hosszú évekre ne legyen probléma az egyszerű eltávolítás a védőréteg sérülése nélkül. Biztos befektetés, ami sokszorosan megtérül! Egyszerű és gyors karbantartás!

A védett felületről 100 alkalommal garantált a tisztítás!

Ár: 97 380 Ft / db
db

Ismertető

Tisztítsa meg alaposan a szennyeződésektől (firka, por, stb.) a kezelendő felületet. Használat előtt keverje fel a 3,75 liter gyantát, majd a 1,25 liter keményítőt öntse bele folyamatos keverés mellett.

Egy rövid idejű pihentetés után ecsettel vagy teddy hengerrel vigye fel a lakkot a száraz felületre. A második réteg felvitelét 24 óra elteltével ismételje meg. A teljes átkeményedés 72 óra elteltével történik, ezekután nyújt teljes védelmet.

csaba_u._02.jpg csaba_u._04.jpg

Használjon PRIMAIRE ROC alapozót egy rétegben, ezzel meggátolja, hogy a kezelendő felületen lévő eredeti festék reagáljon a védőréteggel, a nedves hatást kiküszöbölje és a tapadás még erősebb legyen.

Az eszközök tisztítását és az esetleges higítást DILUANT ROC higítóval végezheti. A védelemre kerülő firkát GRAFISOLV vagy SCALP ANTI-GRAFFITI 49 oldószerrel ecsetelje be, majd ronggyal törölje le.

További karbantartást nem igényel!

Sose használjon a levédett felületre BATIMENT és SCALPEX NW oldószereket, mert ezek eltávolítják a védőfilmet!

A használat során ne feledkezzen meg a biztonságról, használjon védőszemüveget és védőkesztyűt!

Video